de vragenlijst
Door: Bea
Blijf op de hoogte en volg Mei-Lynn
24 Mei 2010 | Nederland, Amsterdam
We hopen dat we deze keer meer te weten komen dan de vorige keer. Alle vragen die we nu al konden bedenken hebben we op papier gezet. Daarnaast alvast een brief gemaakt voor Mr Lu, de directeur van het tehuis. Een brief die hopelijk aansluit op de beleefdheidsvormen die ze in China kennen. Erg complimenteus, niet te forcerend maar wel met alle vragen er in.
Hiermee zijn bijna alle formele zaken geregeld, nu nog een visum en we kunnen gaan denken aan pakken, en oh ja cadeautjes voor verzorgers, directeur, onderdirecteur, inentingen halen, etc. Kortom we hoeven ons de komende weken niet te vervelen. En voor we het weten zitten we in het vliegtuig.
24 Mei 2010 - 19:42
Maria Smit:
Hoop dat jullie er nu zijn .en genieten!en vind waar je naar zocht.
liefs en groetjes -
24 Mei 2010 - 19:47
Nelleke:
Het begint inderddad al op te schieten.
Zo te horen hebben jullie je ook goed voorbereid. We tellen mee af met jullie.
Groetjes Wichard, Nelleke, Ismay en Caitlin -
25 Mei 2010 - 20:53
Wil Van Egmond:
ga straks genieten van de dingen die op jullie pad komen. ontvang ze en sluit ze in je hart.en laat de dingen los die je los moet laten . je gaat nu aftellen, en ik tel met jullie mee.
groetjes wil -
26 Mei 2010 - 14:49
Katja:
Heerlijk dat we met jullie mee kunnen leven. Alvast heel veel succes met alles xxx -
27 Mei 2010 - 16:44
Inge :
Lieve Veenvlietjes, de reis is natuurlijk nu al begonnen met alle voorbereidingen en voorpret. Geniet van wat er op jullie af gaat komen. dikke kus