Van Nanchang naar Chengdu
Door: Bea
Blijf op de hoogte en volg Mei-Lynn
08 Juli 2010 | China, Chengdu
Het is vandaag zo heet dat zelfs de mussen het laten afweten. In plaats van de trap nemen we dan ook maar de lift. Van het gebouw zelf kunnen we ons niets meer herinneren alleen dat we het mooi vonden en dat vinden we nu nog steeds. Evenals het kleine park dat de pagode omgeeft.
Na de lunch, die wederom heerlijk is, vertrekken we naar het vliegveld waar we afscheid nemen van onze gids. Het vliegveld is nog hetzelfde als 10 jaar geleden. Er wordt wel hard gebouwd aan een nieuw enorm complex. Warm is het er ook, we houden ons dus maar rustig en lezen wat.
Begin van de avond zijn we in Chengdu geland en opgewacht door onze gids Rebecca. Een vlotte dame van achterin de 20, die aan een stuk door vertelt over de stad, de omgeving, de panda's, etc. Uitgeteld van de reis en de hitte komen we uiteindelijk in ons hotel. Een mooi hotel, Yinhe Dynasty, in het midden van het centrum van Chengdu. We hebben hier een geweldige kamer omdat we met zijn 3-en slapen, eigenlijk meer een suite, met een mooi uitzicht op het centrum van de stad. Dat wordt weer genieten de komende dagen.
Groetjes van ons allemaal
09 Juli 2010 - 10:31
Juf Renee:
Jeetje wat een belevenissen allemaal en wat een mooie foto's ook. Zo te lezen genieten jullie volop.
Nog veel plezier.
Groetjes juf Renee -
09 Juli 2010 - 11:16
Maria Smit:
Heerlijk jullie zo te volgen, de hitte hebben we nu ook hier.dat is toch ook niets voo mij ,en goed hoor de voetbal word a.s. zondag in de br.hall op groot beeld uit gezonden een ieder wil wat orange hebben gaaf he!liefs en big hug maria -
10 Juli 2010 - 15:40
Antoinette:
Lieve alemaal,
Het ziet er allemaal heel gezellig uit.
Spreek jullie later wel
Groetjes Antoinette