Iedereen knapt langzaam aan op - Reisverslag uit Peking, China van Mei-Lynn - WaarBenJij.nu Iedereen knapt langzaam aan op - Reisverslag uit Peking, China van Mei-Lynn - WaarBenJij.nu

Iedereen knapt langzaam aan op

Door: Bea

Blijf op de hoogte en volg Mei-Lynn

18 Juli 2010 | China, Peking

Even een kort berichtje vanuit een warm en vochtig Hongkong. We hebben de dokter bezocht en waren er vroeg genoeg bij. Dus nu ORS, pijnstillers en alternatieven voor immodium gehad. Dat hebben we vandaag trouw genomen dus we knappen allemaal langzamerhand weer op. Een rustig dagje er van gemaakt vandaag zodat we weer fit genoeg zijn om morgen de terugreis aan te vatten. Moet allemaal lukken. Gelukkig zijn onze boeken na zo'n rustig dagje tenminste ook uit. Hebben we ze niet voor niets meegenomen.

Opa was fit en heeft deze wereldstad weer verkend. Dus toch nog wat foto's.

C.U. soon

• 18 Juli 2010 - 19:14

Guus:

leuk dat jullie weer bijna thuis komen. Wij komen jullie ophalen en tot over 2 dagen. over zweden vertel ik wel als jullie weer thuis zijn.

• 18 Juli 2010 - 19:20

Rob En Inge:

lieve luitjes, we zijn weer in de lucht met internet en hebben alle mooie reisverslagen gelezen. Wauw, echt een bijzondere reis, met alle ingrediënten. Alvast een goede reis en tot gauw. dikke kus Inge en Rob

• 19 Juli 2010 - 08:27

Fam Veenvliet,strepp:

Wat een indrukwekkende reis! Het is ontzettend leuk om jullie belevenissen te lezen.
    Goed terugreis en we zien jullie gauw!

Groetjes, Oma Suus,opa ries,bas,yvonne,niels,ilse,robin

• 19 Juli 2010 - 13:08

Ingrid:

Wat ontzettend leuk om te lezen wat jullie allenmaal meemaken.
    Gelukkig zo te lezen knapt Jelle weer op

geniet van de laatste dag(en)

• 19 Juli 2010 - 13:29

Wil Van Egmond:

Hallo nog gauw even een berichtje, ik ben wat laat maar we waren aan het verbouwen. Wat een grote buddha zeg enorm.Hé Bea je laten wiegen door het water is ook lekker ontspannend.Wat een belevenissen Mei-Lynn. Het is nou niet zo leuk om bij het einde van de reis nog ziek te worden Jelle en dan de rest ook nog. 'kHeb van jullie belevenissen genoten. Ik wens jullie een goede terug vlucht en tot ziens in nederland.